icoon-schone-lucht-banner

Schone lucht
Vlees & Zuivel industrie

Schone lucht in de vleesverwerkende en zuivel industrie

Bronafzuiging
In de vleesverwerkende en zuivel industrie worden vaak stoffige producten gebruikt, denk aan paneermeel, zout, melkpoeder, weipoeder ed. In heel veel productie ruimtes worden grote hoeveelheden van dit soort producten in hun eindproduct verwerkt. Dit betekent echter wel dat fijnstof deze ruimtes zullen gaan verontreinigen. In de vleesverwerkende en ook de zuivel industrie is het dus gewenst om met gerichte afzuiging en ventilatie de concentratie van dit soort verontreinigingen te verlagen. Met bronafzuiging kunnen gassen, dampen, fijnstof en aerosolen zo dicht mogelijk bij de bron worden verwijderd. Air Solutions Holland heeft een breed scala aan bron afzuig oplossingen in huis, voor meer informatie klik op de button bronafzuiging.

Filtratie
Stof bij de bron afzuigen is belangrijk, echter vervolgens is het daarnaast vaak gewenst om de lucht weer te zuiveren zodat deze hergebruikt kan worden. Air Solutions Holland heeft een aantal lucht filtratie oplossingen in huis om de stof concentratie in uw fabriek te minimaliseren, denk hierbij statisch filters, patronen filters en zakken filters. Deze zijn ook leverbaar in RVS en voldoen aan de voedselveiligheid voorschriften. Voor meer informatie klik op de button filtratie.

Luchtwasser
Naast stof problemen worden er in met name de vleesverwerkende industrie vaak nare geurcomponenten gecreëerd, denk hierbij aan bijvoorbeeld slachthuizen. Om eventuele stank emissie problemen te voorkomen heeft Air Solutions Holland geurbehandeling wassers in het leveringsprogramma, welke de ruikbare componenten zullen neutraliseren. Klik voor meer informatie op de button luchtwasser.